(Kleur)trends 2021

lifestyle09

Het is een raar jaar, 2020. Een jaar waarin we meer dan ooit zoeken naar rust en verandering tegelijkertijd. En dat zien we terug in de trends en trendkleuren voor het nieuwe jaar. Dus skip 2020 en in sneltreinvaart naar 2021.

Verfmerken, trendwatchers: allemaal trakteren ze ons op nieuwe kleurpaletten, een kleur van het jaar of ‘de do's en don'ts' op het gebied van meubels, stoffering etc. Persoonlijk hebben wij niet zoveel met die trends. Een interieur en kleur moeten simpelweg bij u als gebruiker passen.

Desalniettemin zijn wij aardig gecharmeerd van de keuzes die voor 2021 zijn gemaakt: mooie neutrale bruin- en beigetinten die de kunst vertonen om andere kleuren te versterken, gecombineerd met natuurlijke materialen zoals (donker)hout hetzij massief of fineer, bruin marmer of aardewerk. Een stevige basis voor verandering en creativiteit in huis, maar zeker ook in zakelijke projecten. Het is immers niet alleen een kwestie van knus thuis zitten. IMG 4390In de buitenwereld verandert van alles en daar willen we aan meedoen. Op een subtiele manier voegen we verschillende nuances bruin en beige aan het interieur toe en zo ontstaat een harmonieus en rustig geheel.

Bruin en beige zijn fijne kleuren om te gebruiken in een licht interieur zoals bijvoorbeeld de Scandinavische stijl. Ze voegen op een subtiele manier warmte toe. Belangrijk is om kleur in diverse texturen en materialen te gebruiken, zoals kussens of vloerkleden in die tinten waardoor de perfecte balans ontstaat. Maar bruin gaat ook heel goed samen met zwart en grijs. Juist die combinatie maakt het geheel net wat stoerder, vooral wanneer je harde materialen gebruikt als zwart staal of marmer. Eigenlijk is het heel simpel: "Down to earth", zowel in stijl en sfeer als onze persoonlijke beleving. LifeStyle Creations denkt graag met u mee om uw persoonlijke interieurwensen te verwezenlijken.