LOGO g2018

  Interieur ontwerp

  Scandinavisch studio

  Iemands woonstijl wordt bepaald door de sfeer waarin men zich het prettigst voelt. De één houdt van rust en eenvoud, de ander juist van kleur en levendigheid. Uiteindelijk dient iemands woonomgeving een weerspiegeling te zijn van wie je bent. Het is belangrijk dat de basis goed gekozen wordt en daarom brengen wij eerst uw favoriete woonstijl in kaart zodat we dit later kunnen vertalen naar een passend interieur. Het is de kunst verschillende woonstijlen te combineren zonder dat het interieur rommelig of onsamenhangend wordt.

  Naast het bepalen van uw woonstijl bespreken we ook uw persoonlijke situatie: antwoorden op vragen zoals over leefstijl en mogelijke toekomstplannen zijn van belang voor het ontwerpen van de juiste inrichting. Daarnaast kijken we uiteraard naar de ruimte (bijvoorbeeld functionele oplossingen bij ruimtegebrek), lichtinval en eventueel aanwezig meubilair waarvan u als opdrachtgever wenst het te integreren in het nieuwe ontwerp. Al uw wensen en onze ideeën bundelen we in een interieurplan, waarin meubilair, indeling, kleuren (hoe combineer je bijvoorbeeld verschillende tinten om nuances en diepte te creëren?), verlichting, stoffering en accessoires op elkaar worden afgestemd en we gezamenlijk komen tot de ideale inrichting.

   

  LOGO g2018 Interieur realisatie

  Nadat het interieurplan is samengesteld volgt de realisatie . De ervaring leert dat, zeker bij grotere projecten, het voor de bewoners vaak lastig en tijdrovend is om zelf aan de slag te gaan. Wij gaan voortvarend aan de slag met het gekozen interieurplan en onderhouden de contacten met alle partijen: plannen afspraken, zijn aanwezig bij bijvoorbeeld inmeetmomenten, voeren tussentijdse evaluatiegesprekken met bijvoorbeeld aannemers, interieurbouwers, stoffeerders etc tot de feitelijke oplevering.