LOGO g2018Hof van Assisi

 

[ PRINTVERSIE ]

In het hart van Wolder met zicht op het droogdal en op steenworp afstand van de monumentale kerk is een geheel nieuw woongebouw gerealiseerd: Hof van Assisi. En u bent één van de trotse nieuwe bewoners van dit magnifieke complex. Met het tekenen van het contract en het verkrijgen van de sleutel breekt voor u een spannende tijd aan: de afwerking van uw woning waaronder de wanden, de vloeren en raamdecoratie.

 

Hof van Assisi 2Hof van Assisi 3

 

Op verzoek van uw verhuurmakelaar en projectontwikkelaar is ons gevraagd u hierbij te ontzorgen. Het ontwerp van het interieur ziet u vaak al voor u, maar bij de realisatie ervan kunt u wellicht onze hulp goed gebruiken.

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen? LifeStyle Creations is een bureau voor interieurontwerp en realisatie. Wij werken voor zowel de zakelijke markt zoals bedrijven, zorginstellingen, hotels en (verhuur)makelaars als ook voor particulieren. Wij ontwerpen niet alleen interieurs, maar begeleiden onze klanten ook bij de realisatie van hun woonwensen.

vloer stalenCity Chique keukensamplesocto2monstera deliciosaraamdeco


Ontzorgen

Een nieuwe woning kan voor veel onrust zorgen. Wat wil je zelf doen? Wat besteed je uit? Hoe stem je de planningen - zeker nu tijdens Corona - van verschillende partijen op elkaar af zodat u toch tijdig de woning kunt betrekken? Ga je alles zelf regelen en bestellen, en zijn de materialen dan wel op tijd in huis? Wat doe je bij onvoorziene omstandigheden en hoe los je die op? Als u kiest voor ons bedrijf, dan treden wij op als aanspreekpunt en coördineren de contacten met onze samenwerkende partners. Dit zijn stuk voor stuk kwaliteitsbedrijven met een lange staat van dienst waarmee wij in diverse projecten samenwerken, en dus gewend zijn de te verrichten werkzaamheden op elkaar af te stemmen waardoor u erop mag vertrouwen dat u straks in een mooi afgewerkte woning kunt gaan genieten.

In project Hof van Assisi bieden wij een aantal pakketten aan, waarin is opgenomen de wandafwerking (deze worden immers ‘kaal’ opgeleverd), de vloerafwerking, raamdecoratie als ook, indien u dit wenst zonwering aan de buitenzijde.
Voor ieder wat wils, en in diverse prijsklassen. Indien u hiervan gebruik wenst te maken kunt u dit kenbaar maken bij uw verhuurmakelaar Nadia Posthumus, waarna wij met u contact zullen opnemen voor het maken van een afspraak.

concept Hof van Assisi

Prijzen

Wij realiseren ons dat het prettig is om te weten welke kosten gepaard gaan met een wand- en vloerafwerking etc. Daarom bieden wij u in plaats van m2 prijzen, totaalprijzen aan per gekozen afwerking. Open en eerlijk, duidelijk, zonder verborgen kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, en kunt u de juiste keuze maken.
♣  Tevens bieden wij u een waardecheque aan, te besteden voor dit project. [ print waardecheque ]

En onze kosten? Onze dienstverlening voor wand- en vloerafwerking alsmede raamdecoratie wordt u als service aangeboden. U bent ons voor dit deel dus niets verschuldigd.

Indien u onze expertise en creativiteit ook voor aanvullende werkzaamheden kunt gebruiken, zoals bijvoorbeeld het opstellen van een lichtplan, interieurbouwwerk etc. dan maken wij graag met u aanvullende afspraken.

 

Ons doel is samen uw woondroom te mogen verwezenlijken!

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Mark Oliveira

mark2019

E: info@lifestyle-creations.nl
T: +31 6 18 42 2872

Paulo Oliveira

paulo2019

E: info@lifestyle-creations.nl
T: +31 6 46 24 1001