Stijl 2

  Luxury: Boutique Style

  Strak en elegant maar toch ingetogen: een woonstijl waarbij kleuren bescheiden aanwezig zijn en de nadruk ligt op texturen van de gebruikte materialen, zoals bijvoorbeeld stoffen.

  City chique

  Boutique Style: Door gebruik te maken van neutrale kleuren als zwart, grijs en beige gecombineerd met hoogwaardige rijke materialen en strakke lijnen naast ronde afwerkingen, wordt een luxe comfortabele stadsfeer gecreëerd.

  City Chique hal

  Kenmerkend zijn de meubelontwerpen die teruggrijpen op de jaren 30 van de vorige eeuw, echter gecombineerd met de materialen van nu.

  City Chique slaapkamer

  Denk hierbij aan chroom, staal, glas, (gepolitoerd) hout, met een vleugje glamour in de vorm van velvet fabrics, goud-, koper- en zilvermetallics en spiegels.

   City Chique ontspannen badkamer


  Meubelstukken

  Met grote meubelstukken, zoals een sophisticated (lounge)bank op ranke pootjes, warme houten vloeren (bijvoorbeeld in visgraat motief gelegd), een XL vloerkleed, glamour verlichtingsarmaturen, een salontafel uitgevoerd met een marmer blad, stoffen met ingeweven patronen, behang van bijvoorbeeld Graham & Brown,

  huis kussens wonen

  een houten wand uitgevoerd in exclusieve houtsoorten voegen wij een statement toe aan het interieur en roepen wij voor u de sfeer op van een luxe penthouse.

  lamp

  Boutique Style: wat mooi is mag gezien worden!

  Pure: Basic design

  Serene, rustige en vaak minimalistische uitstraling.

  block nature

  Luxury: Boutique Style

  Strakke en elegante woonstijl maar toch ingetogen.

  block luxury

  Urban: Industrial Style

  Urban living: een stoer en industrieel interieur.

  block industrial