Stijl 3

  Urban: Industrial style

  Urban living: een stoer, industrieel interieur gecombineerd met vintage invloeden en een natuurlijk randje.

  Industrieel woonkamer3

  Urban living betekent stoere, industriële meubels en vintage woonaccessoires gemixt met een groene touch. Het is eigenlijk een combinatie tussen industrieel (city living) en botanisch wonen. Deze trend is zeer geschikt voor woningen waar de basis zoals balken, beton, bakstenen of steigerbuizen nog zichtbaar, en dus al aanwezig zijn. Dit is echter zelden het geval.

  Industrieel woonkamer4

  Onze kracht ligt in leggen van een basis waaraan vervolgens dié elementen toegevoegd worden die typerend zijn voor deze woonstijl: een grijze basis gecombineerd met zwart, groen of blauw en bijvoorbeeld oranje/oker voor een warm effect.

  Industrieel Slaapkamer

  Materialen:

  Materialen die bij deze woonstijl passen zijn staal, onbewerkt hout, beton, steen, leer en fabrics met een vintage look, zoals bijvoorbeeld suède. Genoemde materialen versterken elkaar.

  loft muur

  Ook in de meubels komen kleur en materialen terug: een stoere leren bank, vintage/retro fauteuils, een stoere salontafel, een eettafel met metalen onderstel, een mooie donkere vitrinekast, stoere, ruwe lampen of lampen van natuurlijke materialen.

  raamdeco

  In deze woonstijl mogen planten niet ontbreken: grote grove planten zoals ficus, Monstera deliciosa (gatenplant), cactussen zowel groot als klein completeren het geheel.

  vloerlamp industrieel

  Urban living: wij halen voor u de stad in huis!

  Pure: Basic design

  Serene, rustige en vaak minimalistische uitstraling.

  block nature

  Luxury: Boutique Style

  Strakke en elegante woonstijl maar toch ingetogen.

  block luxury

  Urban: Industrial Style

  Urban living: een stoer en industrieel interieur.

  block industrial